Nyhet! Flere produkter rett fra USA lager i ny nettbutikk!

Skjeggmenn har fått den muligheten å selge varer rett fra fabrikken i USA.

Dette gjør at du kan få tak titalls flere t-skjorter og andre produkter. Prisen blir litt dyrere, pga toll, men kvaliteten er skyhøy og utvalget er stort. T-skjorter, hoodies,zippere, singleter, Skjeggmenn Partners outfit, barneklær mm. Kjente merkevarer fra USA som American Apparel, ANVIL og GILDAN.

Disse to nettbutikkene vil slås sammen etterhvert, og du kan både handle fra norsk lager,og lager i USA. Ingenting er forandret, du vil bare få muligheten til å handle enda flere varer fra USA. Og nettbutikken vil få en ny look. Se på det som en slags ebay for oss Skjeggmenn!

Her finner du nettbutikk USA(Som snart blir den nye til Skjeggmennshop) https://skjeggmennshop.myshopify.com/

Morten Bråthen